Företag

Få information om företag

29 december, 2018

Guldbolag är en tjänst med Sveriges största företag, där ranking, bokslut, värderingar, analyser och topplistor är listade utifrån alla Sveriges företag. Guldbolag.se grundades 2010 och är en gratistjänst där du genom en snabb knapptryckning kan se företags värderingar samt deras företagsuppgifter. Om du vill få en bra inblick i ett företag är Guldbolag användbart.

Guldbolag har ett eget och unikt sätt att värdera företag på utifrån deras femgradiga skala där företagen får V som en värderingsbokstav, ju fler V, desto bättre är företaget. På så sätt kan du lätt hitta Sveriges bästa företag och jämföra skillnader samt likheter mellan de olika företagen i Sverige.

Det är väldigt lätt att hitta företag samt deras uppgifter på Guldbolag eftersom det enda du behöver göra är att söka på det företag du vill veta mer om. För att lättare hitta det företag du letar efter kan du söka på företagsnamn, ort eller personnummer, vilket är väldigt smidigt.

Om du letar efter en sida där du enkelt och snabbt kan hitta företag samt få en inblick i deras ekonomi, anställda och position är Guldbolag.se något för dig. Guldbolag utvecklas varje år eftersom fler och fler företag grundas i Sverige och tack vare Guldbolag kan du nu öka dina kunskaper i företagsvärlden.