Tjäna pengar

Tjäna pengar på undersökningar

20 mars, 2013

betalda undersökningarPå senare tid har det dykt upp många nya möjligheter till att tjäna extra pengar, och en av dessa möjligheter är att tjäna extra pengar genom att delta i betalda undersökningar hos olika företag. Detta är faktiskt ett bra sätt för den som vill tjäna snabba pengar! Många stora företag brukar ge personer betalt för att berätta vad de tycker och tänker om deras produkter eller tjänster. Resultaten av dessa undersökningar används sedan av företagen för att utveckla produkterna eller tjänsterna till att bli ännu bättre.

Som privatperson som vill tjäna extra pengar är detta ett perfekt alternativ! Det är varken svårt eller speciellt jobbigt, samtidigt som det kan ge riktigt mycket extra pengar rakt ner i fickan. Vanligast är att man tjänar några tusenlappar i månaden på att delta i undersökningar, men det finns faktiskt exempel på personer som tjänat så mycket som upp till 20 000 kronor i månaden på detta sätt. Vanligtvis får man mellan 30-100 kronor per undersökning beroende på hur omfattande undersökningarna är, men det finns också riktigt stora undersökningar som kan ge upp till 700 kronor styck!

Ett riktigt bra tips för dig som vill tjäna extra pengar genom att delta i undersökningar på internet, är att rikta sig in på de utländska företagen. Företag från till exempel USA betalar ofta ut betydligt mer än de företag som sysslar med denna typ av undersökningsverksamhet i Sverige. Detta beror på att amerikanarna kommit mycket längre än vi svenskar inom detta område.

Slutsatsen blir alltså att det är lätt att tjäna extra pengar (4 000 kronor eller mer) på att genomföra undersökningar, samtidigt som risken är obefintlig mer än den tid du investerar. Positivt är också att man kan komma igång med att tjäna extra pengar redan från dag ett.