Spartips

Gratis saker på internet

3 januari, 2013

Jag har tänkt förklara lite om hur du kan få gratis saker på internet. Du kan t.ex få presenkort och giftcodes. Det är en idé som flera sidor redan använder i Sverige, men det är inte många. Det är en såkallad reward-sajt där man kan tjäna poäng som byts ut mot gratis saker.

Gratis

En reward site fungerar så att den tillåter användarna på sidan att besöka annonser som t.ex har ett erbjudande. När användarna besöker den annonsen får reward siten in några kronor som sedan ges till användaren som poäng. Poängen användaren fått kan sedan bytas ut mot gratis saker.

En mycket effektiv metod om du saknar en hundralapp hos en viss affär då kan du t.ex beställa ett presentkort till den affären när du tjänat ihop dem poängen. Den här reward siten är relativt ny och har mycket att erbjuda alla, du kan besöka den här: Gratis saker. Du kan registrera dig på en minut och testa funktionerna och se hur detta fungerar.

Reward siter brukar även ha deals som jag kallar det, då man erbjuder användarna att få något till ett billigt pris och sedan få många extra poäng eller att man köper en produkt från en affär där man tänkt köpa något. Om du redan tänkt köpa något tycker jag att du borde kolla på någon lämplig gratissajt och se efter om du hittar det du ska köpa där då du till och med kanske får tillräckligt med poäng för en/några gratis saker. Du kanske till och med får ett erbjudande på att få produkten billigare.

Jag rekommenderar gratisguiden.se eftersom de har många bra erbjudanden och har en fräsch och inbjudande sida. Du får även poängen direkt efter du tagit del av något erbjudande. Självklart behöver man inte betala för att få poäng, man kan ta del av gratis erbjudanden, tävlingar och besöka hemsidor för att få poäng. Det är det som också är bra med en reward site att man kan få poäng genom att göra något som är gratis.